• Schimbarea comenzii în CENTRUL NAŢIONAL DE INSTRUIRE ÎNTRUNITĂ "GETICA"
  • Ceremonia de deschidere a exerciţiului multinaţional GETICA SABER-17
  • Exercițiul multinațional NOBLE JUMP 2017
  • Generalul de brigadă Gheorghiţă Vlad este noul comandant al Centrului de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre GETICA

You are here

Convocarea de specialitate a consilierilor comandanţilor din instituţiile de învăţământ, şcolile de aplicaţie şi centrele de instruire subordonate Statului Major al Forţelor Terestre
Vineri, 13/03/2015

Autor: Plt. adj. Adrian Mateescu

În data de 03.03.2015, la sediul CILFT a avut loc convocarea de specialitate a consilierilor comandanţilor din instituţiile de învăţământ, şcolile de aplicaţie şi centrelor de instruire subordonate Statului Major al Forţelor Terestre.

 

Activitatea a fost condusă de consilierul şefului Statului Major al S.M.F.T. – plutonier adjutant Neacşu-Mogoş George. La terminarea activităţii plt.adj. Neacşu-Mogoş George a menţionat faptul că : „după fiecare activitate la care a participat în CILFT a rămas impresionat de progresul şi dorinţa de progres a personalului din CILFT – un real motor al schimbării”.

 

Pe timpul vizitei în CILFT au fost prezentate participanţilor misiunea, pilonii dezvoltării CILFT, tipurile de exerciţii desfăşurate, parteneriatele în desfăşurare precum şi viziunea centrului.

 

La activitate, din partea Statului Major General a participat consilierul şefului Statului Major General – plt.adj.pr. Sas Florea. Impresia plt.adj.pr. Sas Florea după participarea la convocarea de specialitate a consilierilor comandanţilor, acum la a 10-a vizită în CILFT a fost: „o unică oportunitate de a participa la activităţi acolo unde realităţile câmpului de luptă devin palpabile pentru cei care se instruiesc aşa cum vor lupta”.

 

La sfârşitul convocării de specialitate consilierul şefului S.M.F.T. şi consilierul şefului S.M.G. au înscris în cartea de onoare a subofiţerilor CILFT impresiile în urma vizitei de informare la sediul CILFT din 03.03.2015.