• Schimbarea comenzii în CENTRUL NAŢIONAL DE INSTRUIRE ÎNTRUNITĂ "GETICA"
  • Ceremonia de deschidere a exerciţiului multinaţional GETICA SABER-17
  • Exercițiul multinațional NOBLE JUMP 2017
  • Generalul de brigadă Gheorghiţă Vlad este noul comandant al Centrului de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre GETICA

You are here

Vizita de informare a elevilor Colegiului National „RADU NEGRU” la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forțelor Terestre „GETICA”
Miercuri, 29/10/2014

Autor: Plt.adj. Adrian MATEESCU

În cadrul activităților premergătoare sărbătoririi Zilei Naționale a României 1 Decembrie, în data de 29.10.2014, elevi ai Colegiului Național „Radu Negru” Făgăraș au desfășurat o vizită de informare în Centrul de Instruire pentru Luptă al Forțelor Terestre.

 

Această vizită este o inițiativă a Centrului de Instruire pentru Luptă al Forțelor Terestre ce vine în întâmpinarea intenţiei de a interacţiona permanent cu comunitatea locală, intenţie afirmată încă din primăvara anului 2008.

 

„Această vizită face parte din ideea de a dezvolta relația cu toate instituțiile care aparțin comunității locale din zona noastră; este unul dintre parteneriatele care se adresează relației cu instituțiile de învățământ ca parte a procesului de educare a tinerei generații în spiritul valorilor în care CILFT crede și pe baza cărora funcţionează: patriotismul, încrederea în forțele proprii, implicarea în proiecte comune.” – a precizat comandantul Centrului de Instruire pentru Luptă al Forțelor Terestre „GETICA” – colonel Nicolae Ioan.

 

La această activitate, din partea colegiului profesoral au participat dl. profesor Mija Victor și d-na profesor Boeriu Maria-Valentina, însoțiți de 62 elevi ai claselor a II-a şi a III-a din cadrul Colegiului Național „Radu Negru” Făgăraș.